Stop overgreb på palæstinensiske fanger i israelske fængsler. Løslad Ahmad Sa’adat og alle palæstinensiske fanger i israelske fængsler

Den fængslede PFLP-leder, Ahmad Sa’adat, og 30 af hans medfanger i det israelske Nafha fængsel  blev om morgenen den 28. juli angrebet af fangevogterne der gik ind i cellerne, sårede fangerne og  pågreb og konfiskerede deres personlige ting.  Angrebet, der skulle straffe fangerne for deres udholdenhed og kampvilje, blev mødt med militant modstand fra Ahmad Sa’adat og de andre fanger. 

Internationalt Forums Mellemøstgruppe  protesterer over overgrebene på Ahmed Sa’adat og de andre fanger i Nafha fængslet. Vi kræver løsladelse af alle palæstinensiske fanger i de israelske besættelsesfængsler.

Der er pt. 5.820 palæstinensiske politiske fanger i israelske fængsler, herunder studenterledere, græsrodsaktivister og medlemmer af det palæstinensiske parlament.   Mere end 400 af dem er administrativt tilbageholdt, 500 er børn, og 16 er medlemmer af det palæstinensiske parlament. Mange af fangerne – som Ahmad Sa’adat fra PFLP - er fængslet fordi de tilhører en palæstinensisk organisation der af Israel betragtes som en terrororganisation.

Vi, Internationalt Forums Mellemøstgruppe, betragter Israel som en terrorstat. Palæstinensere, der bekæmper besættelsen, betragter vi som frihedskæmpere.

Bekæmp besættelsen af Palæstina– Boykot Israel  - Frit Palæstina

 

Internationalt Forum/Mellemøstgruppen – www.internationaltforum.dk