Solidaritet med de sultestrejkende palæstinensiske fanger

Palæstinensiske fanger i israelske fængsler indledte den 17. april en omfattende sultestrejke. Cirka 1200 palæstinensiske fanger deltager i sultestrejken, og mange flere forventes at tilslutte sig sultestrejken.

De sultestrejkende palæstinensiske fanger kræver:

-Stop for Israels omfattende brug af isolation ’af sikkerhedsgrunde’, som pt. omfatter 19 fanger hvoraf nogle har været i isolation i 10 år!

-Stop for Israels omfattende brug af administrativ tilbageholdelse, dvs. fængsling uden retssag og anklage, som pt. omfatter 322 palæstinensiske fanger!

-Ophør af en række straffemetoder i forhold til fangerne, f.eks. nægtelse af familiebesøg og nægtelse af uddannelse under fængslingen!

Den nuværende palæstinensiske sultestrejke er en protest imod Israels kollektive afstraffelse af samtlige palæstinensiske fanger på grund af fangernes udtalte solidaritet med de langvarige, individuelle sultestrejker gennemført af Khader Adnan, Hana Shalabi , Bilal Diab og Thaer Halehleh.

Internationalt Forum støtter de palæstinensiske fangers sultestrejke og deres krav. Vi fordømmer Israels permanente brud på fangernes menneskerettigheder.

Stop administrativ tilbageholdelse og andre former for tortur i israelske fængsler

Løslad alle palæstinensiske fanger i israelske fængsler

Styrk den internationale solidaritet

 

Internationalt Forums Mellemøstgruppe